Agenda

Vaste activiteiten

Elke dinsdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur is er bij De Huiskamer de gelegenheid om binnen te lopen voor een praatje en een kop koffie. Ook bestaat er de mogelijkheid om diverse activiteiten zoals handwerken of spelletjes, bijvoorbeeld rummicub te doen. Tevens beschikt de Huiskamer over een mini-bieb waar gratis boeken kunnen worden geleend of geruild. Ook Nederlandse lessen voor nieuwe burgers is een vast onderdeel.

Op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 18.30 uur is er ook inloop voor een kopje koffie en worden er activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld tekenen, schilderen en schaken. Naast deze ontspanningsactiviteiten worden er ook bijlessen en lessen Nederlandse taal gegeven. Verder is er eens in de maand het reparatie-cafe, waarbij onze technische vrijwilliger kleine klusjes uitvoert zoals een lamp repareren of iets aan een fiets rechtzetten. Ook Nederlandse lessen voor nieuwe burgers is een vast onderdeel.

Op de donderdag wordt het laatste dagdeel besteed aan het gezamenlijk bereiden en nuttigen van een maaltijd.

 

Speciale activiteiten

Naast onze vaste activiteiten op dinsdag en donderdag hebben we ook regelmatig andere activiteiten die door bezoekers en/of vrijwilligers kunnen worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld wandelen en zwemmen. Deze activiteiten vinden vanzelfsprekend niet plaats in de Huiskamer, maar op een daarvoor geschikte lokatie. Ook hier geldt dat we het stimuleren als mensen zelf het initiatief nemen om iets te organiseren, meestal komen we samen tot mooie activiteiten.  

 

Openingstijden

Dinsdag           9.30-12.00 uur
Donderdag      14.00-18.30 uur