Bleskensgraaf

Post on 05 september 2016
Hits: 654

Na eerder een succesvolle oprichting van een Huis van de Waard in Ottoland-Goudriaan, Oud-Alblas, Liesveld en in Nieuw-Lekkerland heeft een enthousiaste kerngroep de afgelopen maanden gekeken naar mogelijkheden om ook in Bleskensgraaf een Huis van de Waard te realiseren. 

Het Huis van de Waard is een sociale ontmoetingsplek voor mensen van verschillende leeftijden en achtergronden met of zonder hulpvraag.

Huis van de Waard….. een plek van inwoners voor inwoners.

Huis van de Waard gaat in november van start in BLESKENSGRAAF 

UNIEK / VERBINDEND /  FLEXIBEL  

 Het Huis van de Waard…..

Een plek waar je terecht kunt voor een praatje. Een plek om te ontspannen. Samen een spelletje te doen of een andere activiteit . Een plek waar je mensen leert kennen en waar je elkaar kunt ondersteunen. Door er gewoon te zijn of daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken.

Kortom….

Het Huis van de Waard is een plek van geven en nemen, van omzien naar elkaar met een luisterend oor en/of een helpende hand.

Belangrijk hierbij op te merken is dat het niet gaat om het opzetten van een nieuwe stichting of belangengroep, maar het gaat om het stimuleren, geven van aandacht en hulp aan medebewoners, van welke leeftijd dan ook, die daar voor kortere of langere tijd behoefte aan hebben. Ook geldt dat het initiatief bij de bewoners zelf ligt, daarmee staat de uitwerking niet vast maar is aan ons allen!

Dit initiatief kan alleen een succes worden met de inzet van de inwoners van Bleskensgraaf.

We zoeken ambassadeurs, vrijwilligers, deelnemers en enthousiastelingen.

Bent u geïnteresseerd, wilt u zich laten informeren, wilt u meedenken of meedoen om dit Huis van de Waard ook in Bleskensgraaf tot een succes te maken dan bent u/jij van harte welkom. 

Huis van de Waard is een initiatief van de Gemeente Molenwaard maar worden door de burgers gerealiseerd.

Binnenkort komen wij nog met meer informatie. Volg de nieuwsfeiten in de krant of op de site www.huizenvandewaard.nl

Voor meer informatie of aanmelden kunt u/jij contact opnemen met Ada Korevaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (06-13244534)